DERMALUXELASH

Naravna pot do daljših in gostejših trepalnic.

V samo nekaj tednih.

Dovolite si uresničiti svoje sanje o zapeljivem pogledu. Naše oči, pogled so kot ogledalo, ki velikokrat pove več kot tisoč besed. Dermaluxelash je enostavna, dostopna in neverjetno učinkovita pot , ki vam nudi zapeljiv pogled v vsakem trenutku.

Uporaba izdelka DERMALUXELASH:

Kako?
1. Pred uporabo izdelka Dermaluxelash si očistite predel okoli oči.
2. Na očiščeno in suho kožo si nanesite izdelek Dermaluxelash na zgornjo veko, tik ob trepalnicah, od notranjega kotička navzven, kot kaže skica. (skica zraven)
3. Dermaluxelash se lahko nanaša tudi na spodnjo veko, tik ob trepalnicah in obrveh. Pri nanosu Dermaluxelasha je pomembna pazljivost, da se izognete direktnemu kontaktu z očesom.

Kdaj?
Dermaluxelash uporabljamo enkrat dnevno, najboljše zvečer. Pogostejša uporaba ni potrebna saj aktivna formula Dermaluxelash zagotavlja vse potrebne aktivne učinkovine za uporabo samo enkrat dnevno.
Ko dosežete želene rezultate, je za ohranjanje videza priporočljivo, da Dermaluxelash nanašate vsak drugi ali tretji dan.

Aktivne učinkovine:
Dermaluxelash vsebuje polipeptide, vitamine, vlažilne in druge sestavine, ki še dodatno krepijo vaše trepalnice, izboljšujejo njihovo elastičnost in jih ščitijo pred škodlijivimi vplivi (npr. maskare, odstranjevalci ličil, umetne trepalnice,…). Prav tako spodbudijo naravno rast trepalnic in pomagajo ohranjati zdrav, močan in sijoč videz.

Učinek:
1. Stimulira rast trepalnic ter obrvi
2. Okrepi krhke in poškodovane trepalnice
3. Ohranja elastičnost trepalnic in jim daje zdrav ter sijoč izgled

Opozorila
Pri nanašanju izdelka Dermaluxelash, je potrebno paziti, da tekočina ne steče v oko. Če tekočina kljub temu pride v stik z očesom in povzroči draženje le tega, si oko sperite z vodo. Pri prvi uporabi izdelka, se lahko pojavi rahla rdečica, pekoč občutek in občutek draženja, kar lahko traja od 3 do 5 dni.

Če se pojavi hujše vzdraženje ali rdečina, z uporabo izdelka Dermaluxelash prekinite. Ne nanašajte na poškodovano kožo. Nosečnice, doječe matere, osebe mlajše od 18 let in pacienti na kemoterapiji izdelka Dermaluxelash ne smejo uporabljati. Shranjujte izven dosega otrok.

Varnost:
• Oftamološko in dermatološko testirano
• Brez parabenov
• Brez parfumov

Pakiranje:
1,5ml tekočine

Pogosta vprašanja:


Kakšna je razlika med maskaro in DERMALUXELASH?
Maskara le vizualno podaljša trepalnice, njihova dolžina in gostota se v resnici ne spremeni. Dermaluxelash pa spodbudi naravno rast trepalnic, ki zrastejo daljše, gostejše in močnejše. Poleg tega okrepi krhke in poškodovane trepalnice, preprečuje lomljenje trepalnic ter ohranja njihovo elastičnost in jim daje zdrav in sijoč izgled.

Ali uporaba DERMALUXELASH-a povzroča stranske učinke?
Izdelek je oftamološko in dermatološko testiran.
Pri prvi uporabi izdelka, se lahko pojavi rahla rdečica, pekoč občutek in občutek draženja, kar lahko traja od 3-5 dni. V primeru, da draženje ne preneha, prekinite z uporabo izdelka.

Koliko časa moram uporabljati DERMALUXELASH, da bodo moje trepalnice daljše in gostejše?
Pri redni uporabi izdelka Dermaluxelashlahko pričakujete rezultate že v 14 dneh, v samo 4-6 tednih pa bodo vaše trepalnice vidno daljše in gostejše.

Kaj se zgodi, ko preneham uporabljati Dermaluxelash?
Tako kot dlake in lasje tudi trepalnice prehajajo skozi različne faze: faza rasti, faza mirovanja in faza izpadanja. Trepalnica običajno izpade po 3-5 mesecih in po krajšem mirovanju dlačnega mešička na njihovem mestu zraste nova trepalnica. Dermaluxelash podaljša fazo rasti trepalnice, vendar ne moti naravnega cikla rast/mirovanje/izpadanje. Zato lahko pričakujete, da bodo po koncu uporabe trepalnice opazno daljše, gostejše in močnejše približno 3-6 mesecev.
Če želite doseženo dolžino in gostoto trepalnic vzdrževati, priporočamo, da z uporabo izdelka Dermaluxelash nadaljujete. Dermaluxelash nanašajte vsake 2-3 dni.

Za koliko časa zadostuje tekočina DERMALUXELASH?
1,5 ml tekočine Dermaluxelash zadostuje za 6-8 tednov uporabe.

Kdaj je najprimernejši čas za uporabo DERMALUXELASH?
Rast trepalnic je najhitrejša ponoči zato je najprimernejši čas za uporabo Dermaluxelash zvečer.

Ali bom dosegla hitrejši rezultat, če bom uporabljala Dermaluxelash večkrat na dan?
Pogostejša uporaba ni potrebna saj aktivna formula Dermaluxelash zagotavlja vse potrebne aktivne učinkovine za uporabo samo enkrat dnevno.